Sabtu, Julai 21, 2007

DIRGAHAYU TUANKU



Hari ini saya menerima surat ini namun isi kandungannya tidak boleh dihebahkan sehingga hari tersebut.

12 ulasan:

nurazzah8 berkata...

Salam Pak Latip,
saya rasa boleh agak dah isi kandungannya... ;-)
Selepas ni... hurm....tak boleh panggil "Encik" atau "Pak" Latip lagi lah... tahniah....

Latiptalib berkata...

Nurazzah8 kata jangan panggil Profesor panggil Nurazzah saja.

Saya pula kata, teruslah panggil Pak Latip.

blackpurple berkata...

Salam Pak Latip.

Saya nak ucap tahniah banyak-banyak dululah! :)

Latiptalib berkata...

blackpurple, terima kasih.

Puteri Ezza berkata...

Assalamu'alaikum Ayah.

Selamat pagi. Apa khabar?
Ayah, Ezza tau apa dalam sampul tu. Jeng jeng jeng... Dah biasa jumpa dah sampul-sampul macam tu semasa praktikal dengan Unit Istiadat dan Protokol. Hehehe.

Tahniah, ayah! Anak ayah bangga :-)

bro/sabah berkata...

asalamualaikum pak latip..wooo..pak latip nih rupanya ayah angkat puteri ezza yg cinonet tu yer..brtuahnya dia..pak latip pun brtuah dpt anak mcm dia tuh..tp dia tu nakal la pak latip..nnt pak latip rotan dia erk..ekekeekekek

Latiptalib berkata...

Anakanda Puteri Ezza, Waalaikumsalam ayahanda sihat. Alhamdulillah. Berita dalam sampul surat kuning itu belum boleh dihebahkan.hehe.

Bro/Sabah, Waalaikumsalam. Terima kasih sudi berkunjung. Memang rasa bertuah dapat anak angkat Ezza yang cinonet. Kalau dia nakal saya tidak rotan tapi kena cubit hehe

loveujordan berkata...

salam,

Dah lama tak sempat nak masuk blog pak latip, baru balik dari cuti di Egypt dan nak uruskan perkahwinan anak saya yang sulung hujung minggu ni.... apapun saya ucapkan TAHNIAH / MABRUK buat paklatip dan saya akan dapatkan buku-buku paklatip sekembalinya saya ke Malaysia nanti, InsyaAllah....

Paklatip dah jumpa sahabat lama saya , Nurazzah ye... ni jelesnya dia dapat autograf paklatip... nanti datang ke Kemaman pulak ye , saya pun nak autograf paklatip :)

Salam ceria buat semua !!

Latiptalib berkata...

Assalamualaikum,

Loveujordan selamat pulang ke tanah air. Pasti gembira baru pulang dari bercuti di Mesir.
Bila pulang ke Kemaman nanti beritahu saya boleh datang kalau ada pesanan novel2.

zino berkata...

kalau dari istana.. mesti special tu.. tahniah...

ZLAA berkata...

Salam Pak Latip,

Saya agak macam tahu saja isi kandungan sampul tu. Macam Kak Azah agak-lah...

Buku Pak Latip harap ada lagi. Saya nak order jauh sangat tetapi, insyaAllah bila anak lelaki saya jadi balik ke Malaysia hujung tahun ini, nak hantar ordernya.

Apa-apa pun, tahniah in advance

Latiptalib berkata...

Zlaa, Assalamualaikum.

Terima kasih atas ucapan tahniah.
Kalau nak order novel boleh diposkan.